Karius en Besiktas rollebollend over straat

Reacties

Tussen Loris Karius en Besiktas is vooralsnog geen sprake van een droomhuwelijk. Dinsdag is via Duitse media bekend geworden dat de doelman de Turkse club heeft aangeklaagd bij de FIFA omdat hij nog wacht op vier maandsalarissen.

Karius en Besiktas rollebollend over straat

Bild bericht dat Karius de zaak al op 20 februari aanhangig maakte bij de wereldvoetbalbond. Inmiddels zou de deadline om alsnog tot betaling over te gaan zijn verstreken.

Toeval of niet: trainer Senol Günes van Besiktas uitte na de competitiewedstrijd tegen Konyaspor (3-2 voor Besiktas) van zondag flinke kritiek op Karius. 'Er is iets mis met zijn beweeglijkheid, zijn motivatie en zijn enthousiasme in de wedstrijden. We krijgen dat er niet uit, dat is ook deels mijn schuld', meldde de ervaren coach in de Turkse pers. 'Laat ik het zo zeggen: als ik Tolga Zengin tot mijn beschikking had, zou die nu keepen'

Besiktas huurt Karius tot medio 2020 van Liverpool, waar hij afgelopen seizoen met twee flaters een negatieve hoofdrol vertolkte in de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid.

Spelersprofiel

L. Karius


Geboortedatum:
22 juni 1993
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Biberach an der Riß
Nationaliteit
Duitsland
Lengte:
1,89 m
Gewicht:
87 kg
Huidige club:
Newcastle United
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.