Karavaev verlaat Vitesse en gaat de Champions League in

Reacties

Vitesse heeft Vyacheslav Karavaev verkocht aan Zenit Sint-Petersburg. De 24-jarige rechtsback gaat met Zenit in de Champions League spelen.

Karavaev verlaat Vitesse en gaat de Champions League in

De Arnhemmers namen Karavaev in januari 2018 over van Sparta Praag en al snel veroverde de Rus een basisplaats. In totaal speelde Karavaev 65 officiële wedstrijden voor Vitesse, waarin hij twee keer scoorde. Nu laat hij de Eredivisie dus weer achter zich.

'Het is een last-minute transfer, maar we zijn niet in de financiële positie om een dergelijk substantieel bod af te wijzen', legt technisch dircteur Mo Allach uit op de clubsite van Vitesse. Volgens Russische media gaat het om een bedrag van om en nabij de acht miljoen euro.

'Kara heeft zich bij ons geweldig gemanifesteerd. Als beloning heeft hij een transfer afgedwongen naar Zenit, een topclub waarmee hij ook nog eens in de UEFA Champions League uit gaat komen. Het tekent eens te meer dat Vitesse voor talentvolle spelers een ideale club kan zijn om verder te ontwikkelen.'

Met Zenit gaat Karavaev de Champions League in. De Russische kampioen is in de groepsfase gekoppeld aan Benfica, Olympique Lyon en RB Leipzig.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer Zenit Sint-Petersburg
Meer over Zenit Sint-Petersburg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.