Kappelhof en Bruijn volgen Jan de Jonge naar nieuwe club

Reacties

Johan Kappelhof en Jordy Bruijn vervolgen hun carrière in Libanon. Beide spelers tekenen een contract bij Safa SC, de club waar Johnny Jansen tot voor kort werkte als trainer. Nadat hij vertrok naar PEC Zwolle stelde de club uit Beiroet Jan de Jonge aan als opvolger.

Kappelhof en Bruijn volgen Jan de Jonge naar nieuwe club
© Pro Shots

Kappelhof (32) zat het begin van het kalenderjaar zonder club nadat zijn contract bij Real Salt Lake niet werd verlengd. De verdediger was eerder actief voor Chicago Fire, FC Groningen en Ajax. Kappelhof speelde zeven jaar in de Major League Soccer en kiest nu dus voor een avontuur in Libanon.

Bruijn (foto) was eveneens transfervrij na een verblijf van drie jaar bij NEC. De Nijmeegse club verlengde het contract van de 26-jarige middenvelder niet. Hoewel hij bij veel clubs in Nederland werd genoemd, tekent Bruijn nu bij Safa SC.

De Jonge
Safa SC moest halsoverkop op zoek naar een nieuwe trainer nadat Jansen door een clausule in zijn contract naar PEC verhuisde. Met De Jonge vond de club uit Libanon opnieuw een Nederlandse trainer. De zestigjarige oefenmeester leidde afgelopen vrijdag de eerste training. De Jonge stond afgelopen seizoen aan het roer bij Harkemase Boys.

Bekijk hier al onze video's
Meer J. Kappelhof
Meer over J. Kappelhof
Meer J. Bruijn
Meer over J. Bruijn
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.