Kanttekening Klopp na 'briljant optreden' Liverpool

Reacties

Liverpool liet woensdag weinig heel van Spartak Moskou. Manager Jürgen Klopp plaatste na de zevenklapper in de Champions League wel een kanttekening.

Kanttekening Klopp na 'briljant optreden' Liverpool

Dankzij de doelpuntenstroom tegen Spartak Moskou (7-0) verbeterde Liverpool het record van Manchester United, dat in het seizoen 1998/99 twintig keer scoorde in de groepsfase van de Champions League. The Reds sloten deze fase af met 23 treffers.

Klopp was uitermate tevreden met zijn ploeg. 'Het was alles bij elkaar een echt briljant optreden. Als we spelen als vanavond en als we het zo klinisch afmaken, dan kunnen we elke ploeg schrik aanjagen', zei de Duitser.

Het aanvalskwartet Fab Four – Sadio Mané, Roberto Firmino, Mohamed Salah en Philippe Coutinho - is een groot wapen. 'Maar we hadden dezelfde spelers als eerder en ze scoorden toen niet. Op deze momenten moeten we dus niet denken dat het altijd zo is. Maar voor vanavond is het lekker.'

Georginio Wijnaldum toonde zich na afloop ook gelukkig. 'We begonnen goed en creëerden kansen. Bij 3-0 verloren we een beetje de concentratie en maakten wat foutjes. Maar in de tweede helft deden we het goed. Daar trainen we ook voor, om kansen te creëren voor elkaar. We maakten ruimte voor elkaar.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.