Kansen voor Blaswich: Leipzig bevestigt ernstige blessure eerste keeper

Reacties

RB Leipzig-keeper Péter Gulácsi komt hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie dit seizoen. De Hongaar liep in de Champions League-wedstrijd tegen Celtic een ernstige knieblessure op, zo bevestigde zijn werkgever.

Kansen voor Blaswich: Leipzig bevestigt ernstige blessure eerste keeper
RB Leipzig
RB Leipzig
3 - 1
Celtic
Celtic

Voor Gulácsi ging het al vroeg mis in de wedstrijd tegen de Schotten. Tijdens het uitverdedigen van de bal maakte de keeper een gekke draai, waarna hij schreeuwend naar de grond ging. Voormalig Heracles Almelo-keeper Janis Blaswich verving hem, wat voor de Duitser zijn debuut in de Champions League betekende. Gulácsi heeft een kruisbandblessure opgelopen, zo meldde Leipzig na de wedstrijd.

Debuteren in de Bundesliga deed Blaswich al, door deze blessure lijkt het erop dat de goalie meer minuten gaat maken op het hoogste niveau in Duitsland. Blaswich keepte vier jaar in Almelo, een half jaar geleden degradeerde hij met Heracles uit de Eredivisie. Leipzig speelt komend weekend tegen 1. FSV Mainz 05.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.