Kane schittert weer door afwezigheid bij Spurs: ook geen Conference League

Reacties

Harry Kane reist volgens Engelse media niet mee met Tottenham Hotspur voor het Conference League-duel met het Portugese Paços de Ferreira van donderdag. De spits aast al langer op een transfer. Manchester City is in de markt voor de aanvoerder van Engeland.

Kane schittert weer door afwezigheid bij Spurs: ook geen Conference League
© Pro Shots

Tottenham had Kane nog wel ingeschreven voor het duel in Portugal. Een transfer hangt al tijden in de lucht, maar er lijkt maar geen beweging in te komen. Kane ontbrak dit weekend ook al in de selectie van Spurs tijdens de wedstrijd tegen zijn mogelijke nieuwe werkgever. De aanvaller ontbrak volgens de officiële lezing omdat hij niet wedstrijdfit was.

Wel trainde hij apart van de selectie, om toe te werken naar zijn rentree. 'Zodra hij er klaar voor is, zal hij zich weer bij de groep voegen', zei manager Nuno Espírito Santo.

Kane schitterde na zijn vakantie door afwezigheid; hij kwam lang niet opdagen op het trainingscomplex in Londen. Afgelopen week sloot hij dus toch weer aan bij de ploeg van trainer Nuno Espirito Santo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer H. Kane
Meer over H. Kane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.