'Kane neemt laatste restje twijfel weg: vliegensvlug debuut mogelijk'

Reacties

De grootste transferklapper van deze zomer lijkt spoedig gestalte te gaan krijgen. Volgens toonaangevende Engelse en Duitse media is Harry Kane inmiddels zeker van zijn zaak en wordt zijn transfer naar Bayern München vrijdag afgerond. 

'Kane neemt laatste restje twijfel weg: vliegensvlug debuut mogelijk'

Bayern bewoog hemel en aarde om een akkoord te bereiken met Tottenham Hotspur. Voorzitter Daniel Levy ging uiteindelijk overstag voor een bedrag van naar verluidt honderd miljoen euro plus twintig miljoen euro aan bonussen. Kane had aanvankelijk oren naar een overstap naar Der Rekordmeister, maar donderdag doken verhalen op dat de dertigjarige spits twijfelde.

Kane, die nog tot medio 2024 vast lag in Noord-Londen, zou volgend jaar bij een transfervrije overstap een flinke som tekengeld kunnen claimen. Dat zorgde voor enige aarzeling, maar dat was volgens onder meer Sky Sport en Bild van korte duur. Inmiddels wordt gewerkt aan de laatste details, zoals adviseursvergoedingen en bonusbetalingen aan Kane.

Snel debuut
De verwachting is dat Kane vrijdag zijn medische keuring ondergaat en vervolgens zijn handtekening zet onder een meerjarig contract. Een snel debuut is niet uitgesloten, want als de transfer op tijd wordt afgerond zou Kane zaterdag in het duel met RB Leipzig om de Duitse Super Cup al zijn eerste minuten kunnen maken in het shirt van Bayern München.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.