'Bayern eindelijk akkoord met Spurs, maar Kane twijfelt over transfer'

Reacties

Het heeft even geduurd, maar Bayern München en Tottenham Hotspur hebben eindelijk een akkoord bereikt over een transfer van Harry Kane. Het Engelse kwaliteitsmedium The Athletic pakte donderdagochtend uit met dat nieuws.

'Bayern eindelijk akkoord met Spurs, maar Kane twijfelt over transfer'
© Pro Shots

Kane is al de hele transferzomer de hoogste prioriteit van Bayern München, maar het lukte de Duitse club maar niet om een akkoord te bereiken met Tottenham. Het meest recente bod van de kampioen van de Bundesliga bleek wel genoeg voor Tottenham. Naar verluidt maakt Bayern meer dan honderd miljoen euro over naar Londen.

Dat houdt in dat de bal nu bij Kane zelf ligt. Eerder gaf de Engelse spits aan niet meer te willen vertrekken ná de competitiestart tegen Brentford van komende zondag. Kane beschikt over een contract dat over twaalf maanden afloopt. Volgens The Athletic 'neigt Kane ernaar om te blijven bij Tottenham'. Hij zou het goed kunnen vinden met de nieuwe trainer Ange Postecoglou. Ook Sky Sports meldt dat de spits serieuze twijfels heeft over een verhuizing naar München.

Mocht Kane vertrekken, zal Tottenham spoedig op zoek moeten naar een nieuwe goalgetter. De afgelopen negen Premier League-seizoenen was Kane goed voor 210 doelpunten. Dat komt neer op een gemiddelde van ruim 23 doelpunten per seizoen.

Spelersprofiel

H. Kane


Geboortedatum:
28 juli 1993
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
London
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,88 m
Gewicht:
86 kg
Huidige club:
Bayern München
Nationaal team:
Engeland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.