'Ook derde Kane-bod verdwijnt in prullenbak, speler stelt deadline'

Reacties

Tottenham Hotspur en Bayern München komen dichter tot elkaar in de soap rond Harry Kane, maar het laatste bod vanuit Duitsland is alsnog resoluut afgewezen. Het verschil bedraagt volgens The Athletic nog altijd dertig miljoen euro.

'Ook derde Kane-bod verdwijnt in prullenbak, speler stelt deadline'
© Pro Shots

Bayern wil Kane en Kane wil Bayern, maar zo simpel is dat niet. De Duitse topclub deed tevergeefs meerdere biedingen op de Engelse topspits. Het eerste bod van zeventig miljoen euro werd resoluut naar de prullenbak verwezen, het tweede bod was niet goed genoeg en nu is ook het derde bod geweigerd. Volgens The Athletic bedraagt het verschil nog dertig miljoen euro.

'Je kunt wel stellen dat ik er niet gerust op ben', zei de nieuwe Spurs-manager Ange Postecoglou begin vorige maand over de situatie-Kane. 'Harry is een heel belangrijke speler voor ons team en ook heel waardevol voor de club. Ik houd me er niet elke dag mee bezig, maar elke keer als ik of Harry met de media spreek, gaat het altijd gelijk hier over. Voor alle partijen is het beter dat dit niet te lang gaat duren. We gaan hem geen deadline stellen, dat zorgt alleen maar voor nog meer druk.'

Volgens The Telegraph wil Kane Tottenham niet meer verlaten zodra de Premier League is begonnen, dus zullen de clubs het voor het einde van deze week met elkaar eens moeten worden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.