Kampioen Lukaku sneert naar Zlatan: 'Buig voor de koning van Milaan'

Reacties

Romelu Lukaku kon het na het kampioenschap van Internazionale niet laten om een sneertje uit te delen aan Zlatan Ibrahimovic. De Belg plaagde de spits van AC Milan eerder al en kreeg daar een gevat antwoord op. Nu komt Lukaku daarop terug.

Kampioen Lukaku sneert naar Zlatan: 'Buig voor de koning van Milaan'
© Pro Shots

Het begon in februari 2020, toen Inter met 4-2 won in de derby tegen Milan. Lukaku verzorgde het slotakkoord en schreef na de wedstrijd op Twitter: 'De stad heeft een nieuwe koning.' Toen Zlatan acht maanden later met twee goals de held was tijdens Inter-AC Milan sloeg de Zweed terug. 'Milan heeft nooit een koning gehad, Milan heeft een God.'

Toen leek het er nog op dat Milan kampioen zou gaan worden, maar Inter haalde de stadgenoot in. De formatie van trainer Antonio Conte werd zondag zeker van de titel doordat achtervolger Atalanta Bergamo punten liet liggen. Lukaku filmde zichzelf die dag al terwijl hij in een toeterende auto door Milaan reed en maandag kwam hij terug op de pesterijtjes tussen Zlatan en hem. 'De echte God heeft de koning gekroond, nu mag je buigen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tijdens een confrontatie tussen Inter en AC Milan in januari in het toernooi om de Coppa Italia werd het onvriendelijk tussen Lukaku en Ibrahimovic. De twee kregen het met elkaar aan de stok en maakten elkaar voor van alles uit. Lukaku beschuldigde Ibrahimovic van racisme vanwege een opmerking over voodoo, maar volgens de Zweed was daar geen sprake van. 'In Zlatans wereld is geen plek voor racisme', schreef hij toen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.