Kamp-Gakpo sprak al met Premier League-giganten én van Nistelrooy

Reacties

Liverpool, Manchester City en Arsenal; Cody Gakpo bevindt zich in de luxe dat hij de aandacht van de Premier League-giganten heeft getrokken. De aanvaller van PSV sprak echter ook al met Ruud van Nistelrooy over een langer verblijf in Eindhoven.

Kamp-Gakpo sprak al met Premier League-giganten én van Nistelrooy

Het vertrek van Gakpo uit zijn geboortestad lijkt inmiddels niet meer een of, maar een wanneer. De entourage van de international van Oranje sprak al met Arsenal, Liverpool en Manchester City. Ook Bayern München toonde interesse. Daarnaast sprak Gakpo intern uit toe te zijn aan een stap naar een Europese topcompetitie. Bij de clubleiding van PSV – daar denken ze bij een vertrek aan een recordtransfersom van ongeveer veertig miljoen euro – leeft echter ook het idee dat het goed zou zijn voor Gakpo als hij nog een jaar in Eindhoven blijft.

Ook verlengde Gakpo onlangs nog zijn contract bij PSV. De scherpschutter tekende bij tot 2026. Uiteraard werd de aanvaller daar zelf niet minder van, maar de Eindhovenaar deed dit ook zodat de club waar hij al sinds zijn achtste rondloopt in de zomer een hogere transfersom kan vragen.

Lees hier het hele PRO-verhaal over het door PSV geschetste scenario aan Cody Gakpo:

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.