Kalezic beraadt zich op interesse uit Limburg

Reacties

MVV Maastricht is in gesprek met Darije Kalezic (50) over de vacante positie van hoofdtrainer in De Geusselt. De club uit de Limburgse hoofdstad zoekt een opvolger voor Fuat Usta, wiens eenjarige contract niet werd verlengd.

Kalezic beraadt zich op interesse uit Limburg
© Pro Shots

MVV gooide eerder een lijntje uit naar Jurgen Streppel, al benadrukken de Maastrichtse beleidsbepalers dat van een contractvoorstel nooit sprake was. In ieder geval gaf de Gelderlander onlangs de voorkeur aan een baan bij Roda JC.

De Maastrichtenaren zijn nu serieus geïnteresseerd in een voormalig trainer van de Kerkraadse club. Kalezic leverde vier jaar geleden een knappe prestatie door met Roda JC, na een buitengewoon tumultueus seizoen, als veertiende te finishen in de Eredivisie. Wegens een conflict met toenmalig technisch directeur Ton Caanen moest de oud-speler van RKC Waalwijk, FC Den Bosch en De Graafschap alsnog vertrekken uit het Parkstad Limburg Stadion.

Kalezic trok vervolgens de wijde wereld in. Hij werd trainer in Saudi-Arabië, Nieuw-Zeeland en Indonesië. Met zijn laatste club PSM Makassar won hij vorig jaar het Indonesische bekertoernooi. De Bosnische Zwitser – over wie vrijdagavond de indrukwekkende FOX Sports-documentaire Soldaat van Waalwijk in première ging - is inmiddels terug in Nederland. Hij wil de komende jaren bij zijn gezin zijn en hoopt op een baan in de buurt. Hij beraadt zich deze week op de interesse van MVV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.