Kahn zorgt voor opmerkelijke wending in transfersoap rond Lewandowski

Reacties

Oliver Kahn, voorzitter van Bayern München, verwacht dat Robert Lewandowski ook volgend seizoen in het shirt van Der Rekordmeister speelt. Dat liet de oud-doelman weten in een interview met de Duitse krant Welt am Sonntag.

Kahn zorgt voor opmerkelijke wending in transfersoap rond Lewandowski
© Pro Shots

Lewandowski (33) gaf vorige week na het laatste competitieduel van het seizoen tegen VfL Wolfsburg aan dat een vertrek bij Bayern tot de mogelijkheden behoort en eerder liet technisch directeur Hasan Salihamidzic al weten dat hij uitgaat van een afscheid van de Poolse doelpuntenmachine.

Barcelona wordt al langere tijd gelinkt aan Lewandowski, wiens contract volgend jaar zomer afloopt bij Bayern München. Barça-trainer Xavi Hernández werd zaterdagmiddag nog gevraagd naar de status van de onderhandelingen met de spits. 

Kahn is echter stellig en wil Lewandowski aan zijn contract houden bij Bayern. Aan een zomers vertrek van de Pool denkt hij niet. 'Daar wordt niet eens over gesproken', zei Kahn. 'Lewandowski heeft nog een contract tot 2023 en zal dat ook uitdienen. Die overeenkomst zouden we overigens graag verlengen. We hebben daarvoor een voorstel opgestuurd naar zijn zaakwaarnemer.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.