Juventus wint bij rentree De Ligt van club van Berlusconi

Reacties

Matthijs de Ligt heeft bij zijn eerste wedstrijd van het seizoen voor Juventus gewonnen. De ploeg van trainer Massimiliano Allegri won van AC Monza, de club van eigenaar Silvio Berlusconi.

Juventus wint bij rentree De Ligt van club van Berlusconi
© Pro Shots

Voor De Ligt was het zijn eerste wedstrijd van de voorbereiding. De Nederlandse verdediger ontbrak een week eerder nog toen Juventus met 3-1 won van Cesena. De Ligt genoot nog van een vakantie nadat hij met Oranje actief was op het EK. Tegen Monza vormde hij met Merih Demiral het hart van de Turijnse defensie.

Juve opende al na een klein kwartier de score. Filippo Ranocchia, het neefje van Internazionale-verdediger Andrea, zag ruimte en krulde de bal van buiten het strafschopgebied in de verre hoek. Na rust profiteerde Dejan Kulusevski van klungelig balverlies bij de Serie B-club. De Zweed tekende de 0-2 aan.

Allegri had in de rust al vier keer gewisseld en bleef dat na de 0-2 doen. De Ligt verliet na een uur het veld voor Radu Dragusin. Na het wisselfestijn maakte Marco D'Alessandro er 1-2 van namens Monza. Juventus won en mocht zelfs met de Trofeo Luigi Berlusconi naar huis.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.