Juventus-spelers in de problemen na illegaal coronafeestje

Reacties

Weston McKennie, Paulo Dybala en Arthur Melo hebben zichzelf in de problemen gebracht bij Juventus. Het trio is door de Italiaanse politie beboet na het overtreden van de coronaregels en ook Juventus zal met een straf komen.

Juventus-spelers in de problemen na illegaal coronafeestje
© Pro Shots

McKennie, Dybala en Arthur waren vrij tijdens de interlandperiode. McKennie kreeg rust van de Amerikaanse bondscoach en Argentinië en Brazilië kwamen niet in actie. Woensdagavond besloten de spelers van Juventus een feestje te organiseren in de villa van McKennie. Na een klacht van de buren kwam de Italiaanse politie poolshoogte nemen en werden de boetes uitgeschreven.

Niet alleen ging het feest door tot na de avondklok in Italië, er waren volgens Tuttosport ook te veel mensen aanwezig op het feest. Naar verluidt moest de Italiaanse politie een uur wachten buiten, voordat ze het huis van McKennie konden betreden. Daarna werden dus boetes uitgedeeld aan de aanwezigen. Juventus zal ook met een straf komen, maar wil eerst het verhaal van McKennie, Dybala en Arthur horen.

Juventus staat voor belangrijke wedstrijden in de Serie A. De regerend landskampioen moet winnen van stadgenoot Torino en Napoli om aansluiting te houden bij koploper Internazionale. De formatie uit Milaan heeft een voorsprong van tien punten in handen. Het is de vraag of de clubleiding van Juventus ervoor kiest om het trio buiten de selectie te houden als straf. De Oude Dame kreeg na de interlandperiode al slecht nieuws op defensief gebied: Merih Demiral testte positief nadat hij is teruggekeerd van de duels met Turkije. Donderdag kwam daar ook Leonardo Bonucci bij. 

De komende vijf wedstrijden van Juventus


Za 3 apr. 2021

Wo 7 apr. 2021

Zo 11 apr. 2021

Zo 18 apr. 2021

Wo 21 apr. 2021

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.