Juventus richt zich volledig op Ajax: niet alleen Ronaldo blijft thuis

Reacties

Juventus kan zaterdag tegen SPAL voor het achtste jaar op rij kampioen van Italië worden, maar denkt toch vooral aan de Champions League-ontmoeting met Ajax van aankomende dinsdag.

Juventus richt zich volledig op Ajax: niet alleen Ronaldo blijft thuis

Juve-coach Massimiliano Allegri had vrijdag op zijn persconferentie al aangekondigd dat hij veel spelers rust gaat geven en dat blijkt ook wel uit zijn wedstrijdselectie. Cristiano Ronaldo, die net hersteld is van een hamstringblessure, reist niet mee naar de nummer zestien van de ranglijst en zal een mogelijk kampioensfeestje van Juventus dus thuis op de bank vieren.

Naast Ronaldo zitten ook Daniele Rugani, Miralem Pjanic, Blaise Matuidi, Mario Mandzukic en Douglas Costa niet bij de groep. Deze spelers deden afgelopen woensdag allemaal nog mee tegen Ajax. Rugani was in Amsterdam de vervanger van Giorgio Chiellini, die met een kuitblessure kampt en ook tegen SPAL niet in actie zal komen. Emre Can en Martin Cáceres zitten ook nog in de lappenmand.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Juventus heeft op bezoek bij SPAL aan een gelijkspel voldoende om de achtste Scudetto op rij veilig te stellen. Allegri heeft doelman Mattia Perin en vleugelspeler Juan Cuadrado alvast een basisplaats beloofd en heeft verder aangekondigd dat hij Hans Nicolussi (18) of Luca Coccolo (21) wil laten beginnen.

Met alleen de Scudetto neemt Juventus voor dit seizoen geen genoegen: De Oude Dame wil ook de Champions League winnen. In de kwartfinale van het miljardenbal speelde Juventus woensdag in Amsterdam met 1-1 gelijk tegen Ajax. Dinsdag is de return in Turijn.

VI's Süleyman Öztürk over de naderende titel van Juventus.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.