Juventus heeft na 315 dagen afwezigheid groot nieuws over Pogba

Reacties

Paul Pogba staat op het punt om terug te keren in de Serie A. De middenvelder van Juventus lijkt na maanden blessureleed eindelijk fit genoeg om zijn rentree te maken voor de Bianconeri. Dat bevestigde trainer Massimiliano Allegri.

Juventus heeft na 315 dagen afwezigheid groot nieuws over Pogba
Juventus
Juventus
4 - 2
Torino
Torino

Dinsdagavond speelt Juventus de stadsderby tegen Torino. In eigen stadion lijkt Pogba eindelijk van de partij te zijn. Afgelopen zomer haalde de club de Fransman transfervrij op bij Manchester United, nadat die club hem jaren daarvoor weg had gekaapt uit Turijn. Zijn terugkeer liep vooralsnog echter uit op een fiasco.

Kort nadat Pogba zijn contract bij de Oude Dame had getekend, liep de middenvelder een zware knieblessure op. In verband met het WK in Qatar besloot Pogba een operatie te vermijden, maar een alternatieve behandeling wierp hem verder terug in zijn revalidatieproces. Daardoor lag de Fransman er maanden uit. Onlangs was hij al eens onderdeel van de wedstrijdselectie, maar viel hij niet in. Daarna kreeg Pogba te maken met een terugslag in zijn herstel.

Tegen Torino keert Pogba terug, bevestigde Allegri in de persconferentie voorafgaand aan de burenruzie. 'Hij voelt zich steeds beter en morgen keert hij terug in de wedstrijdselectie. En als het nodig is, gaat hij ook spelen. Lang spelen zal niet lukken, maar Pogba is een erg goede speler die impact kan hebben op de wedstrijd.'

'Hij heeft al 315 dagen niet gespeeld', vervolgde Allegri. Dus vanaf de aftrap hoeft het publiek van Juventus hem voorlopig niet in het veld te verwachten. 'Ik spreek veel met Paul, hij moet beseffen dat hij met de juiste mentaliteit het goede spoor weer vindt. En dan kan hij heel belangrijk voor ons zijn.'

Serie A

Stand Serie A 2022/2023

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
7
Juventus
38
22
6
10
56-33
+23
62
8
Fiorentina
38
15
11
12
53-43
+10
56
9
Bologna
38
14
12
12
53-49
+4
54
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.