Juventus dankzij uitblinkende Storari langs Roma

De subtopwedstrijd tussen AS Roma en Juventus is verrassend verlopen. Juventus hoefde dankzij een uitstekend keepende Marco Storari geen doelpunt te incasseren en kwam zelf tweemaal tot scoren: 0-2.

Juventus dankzij uitblinkende Storari langs Roma

AS Roma had de overhand in de eerste helft. Schoten van onder andere Mirco Vucinic en Francesco Totti werden op fraaie wijze gepareerd door de 33-jarige Storari. De Romeinen kwamen dientengevolge niet tot scoren en maakte daardoor een gefrustreerde indruk.

Na een uur spelen kwamen de bezoekers op voorsprong via een mooi doelpunt van Milos Krasic. De Serviër zette De Oude Dame met een volley op 0-1. In plaats van de voorsprong te verdedigen probeerde Juventus de marge te verdubbelen.

Dit resulteerde in de 0-2 toen Alessandro Matri (foto) ontsnapte aan de verdediging van I Lupi. Oog in oog met doelman Cristiano Doni bleef Matri uiterst koelbloedig en zorgde voor verdubbeling van de score.

Aan de posities van de twee ploegen op de ranglijst veranderde de uitslag van zondagavond niets. Juventus komt dichter in de buurt van plaats zes, de positie waar AS Roma momenteel ondanks de nederlaag bivakkeert. Het gat is geslonken van vijf naar twee punten.

Overige uitslagen:Parma-Bari 1-2Lecce-Udinese 2-0Genoa-Cagliari 0-1Cesena-Fiorentina 2-2Catania-Palermo 4-0Chievo-Sampdoria 0-0 Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's