Jungschläger blijft met De Graafschap in Eredivisie

EXCLUSIEF - De Graafschap is deze week druk bezig de selectie voor komend seizoen gestalte te geven. Na de komst van trainer Henk van Stee, de aanvallers Jason Oost (25), Ousama Assaidi (19) en de aanvallende middenvelder Steve De Ridder (21), lijkt VVV-speler Peter Jungschläger (24) de volgende nieuweling te worden.

Jungschläger blijft met De Graafschap in Eredivisie

De middenvelder maakte in de winterstop de overstap van RBC Roosendaal naar VVV-Venlo, maar kon de Limburgse club niet behoeden voor een terugkeer naar de Jupiler League. Aangezien Jungschläger bij degradatie voor een gelimiteerde transfersom mag vertrekken, is hij voor De Graafschap haalbaar. Hij moet nog wel een medische keuring ondergaan.

Donderdag tekende Van Stee een tweejarig contract in Doetinchem. FC Omniworld-aanvaller Assaidi zal op korte termijn een vierjarig contract ondertekenen, net als de Belg De Ridder, die afkomstig is van AA Gent. Voor Oost ligt een tweejarige verbintenis klaar.

Daarnaast heeft De Graafschap nog het vizier gericht op FC Groningen-aanvaller Martijn Meerdink en FC Utrecht-middenvelder Ricky Kruys.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen