Julio Velázquez moet nieuwe trainer Fortuna worden

Reacties

Fortuna Sittard wil Julio Velázquez aanstellen als opvolger van Sjors Ultee. Voorzitter Isitan Gün bevestigt dat de onderhandelingen in een vergevorderd stadium zijn.

Julio Velázquez moet nieuwe trainer Fortuna worden
© Pro Shots

Velázquez is pas veertig jaar, maar omdat hij al heel jong begon als trainer heeft hij inmiddels een lijvig cv. Zijn loopbaan begon bij allerlei onbeduidende clubs in zijn thuisland, waarna hij binnen een jaar doorgroeide van Villarreal C naar het eerste elftal. De hoofdmacht kwam destijds uit in de Segunda Division. In die competitie was hij ook trainer van Real Murcia en Real Betis.

Daarna sloeg Velázquez zijn vleugels uit en werkte in Italië en Portugal voor Udinese, Belenenses, Vitória Setúbal en Marítimo. De laatste klus voor de nieuwe trainer van Fortuna was bij Alavés, waar hij degradatie niet kon afwenden. Velázquez , die in de laatste seizoenen grossiert in kortstondige dienstverbanden, moet nu zorgen dat hem dat met Fortuna niet nogmaals overkomt. Hij zal naar verwachting na de wedstrijd tegen NEC van komende zaterdag zijn werkzaamheden starten bij Fortuna.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.