Jovic scoort in 28 minuten bij Fiorentina vaker dan in 51 duels voor Real Madrid

Reacties

Real Madrid heeft Luka Jovic naar Fiorentina laten gaan en de spits is vastberaden om van zijn Italiaanse avontuur een succes te maken. Jovic debuteerde dinsdag in de oefenwedstrijd tegen Real Vicenza en scoorde in een halfuur tijd vier keer. Zijn totaal in het shirt van Real Madrid is nu al verbeterd.

Jovic scoort in 28 minuten bij Fiorentina vaker dan in 51 duels voor Real Madrid
© Pro Shots

Jovic maakte in het seizoen 2018/19 veel indruk bij Eintracht Frankfurt en verdiende daarmee een droomtransfer naar Real Madrid, dat ruim zestig miljoen euro overmaakte voor zijn komst. De samenwerking werd echter geen succes. Jovic speelde uiteindelijk 51 officiële wedstrijden voor Real, dat de spits vorig jaar nog een paar maanden verhuurde aan Frankfurt, en daarin maakte de Serviër slechts drie goals. In oefenduels schroefde hij dat totaal niet verder op.

Real heeft het verlies op Jovic genomen en de spits transfervrij naar Fiorentina laten gaan. Wél heeft De Koninklijke een doorverkooppercentage van liefst vijftig procent afgesproken, waardoor het kan profiteren als Jovic in Florence weer helemaal opbloeit. Dat lijkt een goede zet te zijn geweest.

Dinsdag maakte Jovic zijn eerste speelminuten voor Fiorentina en de aanvaller bewees scherp te zijn. In 28 minuten tijd was Jovic als invaller goed voor vier doelpunten, waarmee hij zijn productie in dienst van Real Madrid dus nu al verbeterd heeft. Fiorentina won het oefenduel uiteindelijk met 7-0.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.