Jota heeft goed nieuws voor Liverpool-fans: 'Ik zal hier nog een tijdje zijn'

Reacties

Gezien zijn nog drie jaar doorlopende contract was het niet direct nodig, maar Liverpool heeft Diogo Jota langer aan zich gebonden. De Portugees lag nog tot medio 2025 vast, daar plakt Liverpool volgens Engelse media twee jaar aan vast.

Jota heeft goed nieuws voor Liverpool-fans: 'Ik zal hier nog een tijdje zijn'
© Pro Shots

Jota kwam in september 2020 over van Wolverhampton Wanderers en was vorig seizoen 21 keer trefzeker in het shirt van Liverpool. De multifunctionele aanvaller is trots op zijn eigen progressie op Anfield. 'Sinds ik hier twee jaar geleden terecht ben gekomen, heb ik mezelf als belangrijke speler in dit team neergezet. Dat is wat ik vanaf het begin wilde. Voor mij is dit nieuwe contract het bewijs van het vertrouwen in mij en voor mij is het natuurlijk goed om vast te leggen dat ik hier nog een tijdje zal zijn.'

Voor komend seizoen moet Jota nog even wachten op speelminuten, de Portugees kampt met een hamstringblessure. Daardoor heeft hij in de voorbereiding nog geen speelminuten gemaakt, Jota miste ook de door Liverpool gewonnen strijd om het Community Shield. Liverpool begint zaterdag met een uitwedstrijd tegen het gepromoveerde Fulham aan het nieuwe Premier League-seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.