Jørgensen in tranen door steun Feyenoord-fans: 'Ik stond helemaal te trillen'

Reacties

Nicolai Jørgensen maakte zondagmiddag zijn rentree voor Feyenoord, maar het meest emotionele moment van de week had hij op dat moment al gehad. De Deense spits sprak na de zege bij Fortuna Sittard een dankwoord uit richting Het Legioen.

Jørgensen in tranen door steun Feyenoord-fans: 'Ik stond helemaal te trillen'
© Pro Shots
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard
1 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Jørgensen raakte op 25 oktober op bezoek bij RKC Waalwijk voor de zoveelste keer in zijn loopbaan geblesseerd, waarna hij zondagmiddag zijn rentree maakte bij Feyenoord. Dat deed de Deen zonder te scoren, maar zijn ploeg won wel met 1-3. 'Hij had wel een goal moeten maken', aldus zijn trainer Dick Advocaat na afloop, die zag hoe Jørgensen een kans miste. 'Dat bedoel ik niet kritisch, maar dat was voor hem een heerlijk gevoel geweest.'

Vlak daarvoor stond ook Jørgensen zelf voor de camera. 'Ik ben zó blij om terug te zijn', zo straalde hij bij FOX Sports. 'Ik heb genoten van de wedstrijd, ook al was het lastig en moesten we veel rennen. Als ik die ene kans had gemaakt, was het helemaal een perfecte comeback geweest, maar desondanks ben ik gewoon blij.' Voor Jørgensen betekent zijn rentree het einde van een schitterende week. Een paar dagen geleden verscheen er namelijk een groep Feyenoord-fans op de Erasmusbrug, vlakbij het appartement van Jørgensen, om hem een hart onder de riem te steken.

En daar wilde de Deen na Fortuna-uit nog wel wat over kwijt. 'Het was een van de mooiste ervaringen uit mijn leven', zo sprak hij. 'Ik was die ochtend vroeg opgestaan, 's avonds om zeven uur was ik thuis en ik was moe na twee trainingen. Ik lag op de bank, toen mijn vrouw zei: Kom eens kijken! Ik zei dat ze me met rust moest laten, maar ik moest écht gaan kijken. Toen ik de fans zag, stond ik helemaal te trillen en ik werd heel emotioneel. We zijn naar beneden gegaan met ons kind, om te kijken. Echt, ik had tranen in mijn ogen en waardeer de fans enorm. Ik kan ze hiervoor onmogelijk terugbetalen. Het enige dat ik kan doen, is voor hen alles geven wat ik in me heb.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.