Jonkies dienen zich door blessuregolf aan bij PSV

Reacties

Aan het begin van dit seizoen was er enige kritiek toen PSV in een week tijd Bart Ramselaar én Siem de Jong aantrok. Nu is er op het middenveld ruimte voor de beloftes.

Jonkies dienen zich door blessuregolf aan bij PSV

De concurrentie op het middenveld was al moordend en zou voor onrust zorgen in de kleedkamer, zo klonk het na het aantrekken van Ramselaar en Siem de Jong. Acht speelronden verder heeft trainer Phillip Cocu nauwelijks genoeg smaken. Naast aanvaller Jürgen Locadia zitten ook middenvelder Ramselaar, Jorrit Hendrix en Andrés Guardado in de ziekenboeg.

De Eindhovenaren verwachten Ramselaar op korte termijn terug, maar de blessures van Hendrix en Guardado zijn serieuzer. Op het middenveld is momenteel alleen Davy Pröpper een zekerheidje. Daarnaast kan Cocu kiezen voor de net herstelde City-huurling Oleksandr Zinchenko en komt Ramon Lundqvist (foto) in beeld. De negentienjarige Zweed krijgt dit seizoen nadrukkelijk de kans een vaste plek bij de eerste selectie afdwingen en maakt op de trainingen een goede indruk.

Steven Bergwijn is al wat verder. De pas achttienjarige aanvaller stond tegen Heerenveen in de basis en kreeg zijn eerste oproep voor Jong Oranje. Cocu is tevreden over diens ontwikkeling. 'Zeker als je kijkt naar zijn speelminuten, ook in de Champions League.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.