Jol met Fulham hard onderuit bij stadgenoot West Ham

West Ham United heeft in eigen huis eenvoudig gewonnen van stadgenoot Fulham (3-0). Dimitar Berbatov kon als invaller een nederlaag voor de ploeg van manager Martin Jol niet voorkomen.

Aan de kant van West Ham debuteerde de van Liverpool gehuurde Andy Carroll in de basis en hij zag zijn nieuwe ploeg al na 53 seconden de score openen op Upton Park. Op aangeven van Ricardo Vaz Te scoorde Kevin Nolan. Na een klein half uur kopte Winston Reid een hoekschop van Matthew Taylor binnen, waardoor The Hammers de voorsprong verdubbelden.

Nog voor rust bepaalde Taylor de eindstand op 3-0, door uit de kluts hard raak te schieten. Jol bracht meteen na rust de van Manchester United overgenomen Berbatov binnen de lijnen, maar hij kon niets meer aan de stand veranderen. Bij Fulham was duidelijk te zien dat het veel kwaliteit is kwijtgeraakt. Moussa Dembélé en Clint Dempsey vertrokken afgelopen week naar Tottenham Hotspur.

West Ham United heeft door de overwinning nu zes punten uit drie duels. Fulham blijft op drie punten staan. Foto: VI Images