John de Jong blijft aan bij PSV

Reacties

John de Jong blijft aan als technisch manager van PSV. De ex-prof lag de laatste tijd flink onder vuur bij een deel van de aanhang vanwege de sportieve malaise en sloot een vertrek niet uit.

John de Jong blijft aan bij PSV
© Pro Shots

Tijdens het thuisduel met FC Twente (1-1) van eind januari uitten delen van het PSV-publiek hun onvrede over de technische leiding. Bij de hoofdingang van het Philips Stadion voerde de ME zelfs charges uit om fans uiteen te drijven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Jong werd niet bedreigd: 'Maar als je bewegingsvrijheid in het geding is, dan vraag ik me weleens af: Waar zijn we mee bezig? Het enige dat ik kan zeggen is dat ons hoofd veiligheid mij gisteren heeft gebeld dat de politie heeft gezegd dat er geen acute dreiging is', meldde hij rond de presentatie van Ricardo Rodríguez.

Tevens liet hij weten een vertrek niet uit te sluiten. 'Ik had een belangrijke dag met de transferwindow. Ik heb tegen de rvc gezegd tot en met vrijdag (Deadline Day, red.) 24 uur per dag te werken en daarna zien we verder.'

De Jong is sinds de zomer van 2018 als technisch manager actief in Eindhoven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.