Joey Veerman gewild: interesse uit Engeland, Frankrijk, Italië en Nederlandse top

Reacties

Joey Veerman is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste periode als speler van SC Heerenveen. Er is volop belangstelling voor de 22-jarige middenvelder.

Joey Veerman gewild: interesse uit Engeland, Frankrijk, Italië en Nederlandse top

Rangers FC, Stade Reims en Atalanta Bergamo zijn enkele van de buitenlandse clubs die Veerman op de voet volgen. Daarnaast is er interesse van een subtopper uit de Premier League en staat Veerman bij PSV op het lijstje. De Eindhovenaren zijn van plan om hun middenveld te renoveren. De interesse voor Davy Pröpper is al bekend en ook Veerman geldt dus als optie.

Vorig jaar was ook Feyenoord zeer geïnteresseerd in Veerman, maar de Rotterdammers zijn niet in staat hem te betalen. Overigens heeft Veerman zelf de voorkeur om zijn carrière bij een Nederlandse topclub te vervolgen.

Vorig jaar werden Southampton en Club Brugge al gelinkt aan Veerman, die er toen voor koos zijn contract bij SC Heerenveen te verlengen. Zijn verbintenis in Friesland loopt nog tot medio 2024, waardoor Heerenveen hoopt er een mooie transfersom uit te slepen.

Veerman was dit seizoen in 28 duels zeven keer trefzeker voor Heerenveen. Daarnaast nam hij negen assists voor zijn rekening. Vorig seizoen was hij in 22 wedstrijden goed voor vier goals en vijf beslissende passes.

Spelersprofiel

J. Veerman


Geboortedatum:
19 november 1998
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Purmerend
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,85 m
Gewicht:
81 kg
Huidige club:
PSV
Nationaal team:
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Rangers FC
Meer over Rangers FC
Meer J. Veerman
Meer over J. Veerman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.