Joey Veerman en Halilovic pakken de spotlights bij Heerenveen

Reacties

Joey Veerman aast op een stap hogerop, maar vooralsnog is het afwachten of de middenvelder zijn gewenste transfer krijgt. Zaterdagmiddag speelde Veerman zichzelf in het oefenduel van SC Heerenveen met KV Kortrijk (2-2) weer wat meer in de kijker. Ook Tibor Halilovic liet zich gelden.

Joey Veerman en Halilovic pakken de spotlights bij Heerenveen
© Pro Shots

Heerenveen won zijn eerste oefenduel in de voorbereiding van Jong FC Utrecht, mede dankzij een goal van Veerman, maar zaterdag ging het moeizamer voor de ploeg van Johnny Jansen. Er werd gerust met een 0-1 achterstand, door een vroege goal van voormalig RKC-spits Teddy Chevalier, en in de tweede helft werden de rollen met een bijna compleet nieuw elftal omgedraaid.

Veerman was een van de invallers die binnen de lijnen kwam en had het weer op zijn heupen op het Friese middenveld. De hoofdrol was echter voor een andere Heerenveen-middenvelder: Halilovic, die in de tweede helft kort achter spits Henk Veerman speelde, was tweemaal trefzeker. Beide goals waren de moeite van het bekijken waard.

De glansrollen van Halilovic en Veerman waren niet voldoende voor de zege. Kortrijk kwam tot 2-2 via Pape Habib Gueye en dat was ook de eindstand. Aankomende dinsdag komt Heerenveen opnieuw in actie: dan is het Israëlische Maccabi Tel Aviv de tegenstander.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.