Hellas Verona in de markt voor Heerenveen-smaakmaker Veerman

Reacties

Joey Veerman kan alvast gaan bedenken of hij iets zou voelen voor een avontuur in Italië. De middenvelder van SC Heerenveen staat in de belangstelling van Hellas Verona.

Hellas Verona in de markt voor Heerenveen-smaakmaker Veerman
© Pro Shots

Veerman (22) wordt als sterspeler van Heerenveen met verschillende clubs in verband gebracht, maar Hellas Verona is nu het meest nadrukkelijk naar voren getreden. De ploeg van Eusebio Di Francesco eindigde in het afgelopen seizoen als tiende in de Serie A en hoopt met Veerman in de gelederen een volgende stap te kunnen maken.

Veerman heeft nu twee jaar bij Heerenveen achter de rug en voelt zichzelf klaar voor een volgende stap in zijn loopbaan. Zijn contract in het Abe Lenstra Stadion loopt nog tot medio 2024 door.

Volgens bronnen is een eerste bod van Verona door Heerenveen van tafel geveegd. De Friese club wil daar niet op reageren. 'Pas als er iets concreets wordt waar alle partijen, dus ook Heerenveen, gelukkig van worden, zullen wij reageren', aldus Ferry de Haan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.