Jochie voert druk op voor Christensen: 'Je bent de nieuwe Koeman'

Reacties

Andreas Christensen is donderdag officieel voorgesteld als nieuwste aanwinst van Barcelona. De verdediger komt transfervrij over van Chelsea en heeft een vierjarig contract ondertekend in Camp Nou. Hij werd gepresenteerd op jeugdcomplex Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Jochie voert druk op voor Christensen: 'Je bent de nieuwe Koeman'

Christensen deed een rondo met jeugdspelers van Barcelona, net als Franck Kessié woensdag deed. Een van de jonge spelers liep op krukken en kon niet meedoen, maar sprak aan de zijlijn met de presentatrice van Barça TV. De jongen noemde Christensen 'de nieuwe Koeman' en mocht die boodschap even daarna herhalen in de microfoon, zodat ook de Deen het hoorde. 'Dat doet me goed om te horen', reageerde Christensen lachend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voorzitter Laporta sprak tijdens de presentatie van een 'heel bijzondere dag'. 'Toen hij acht jaar was, schreef Christensen op een briefje dat hij ervan droomde voor Barcelona te spelen. Dat briefje hebben we zelf gezien', aldus Laporta. 'We willen spelers voor wie het een droom is om hier te zijn. Die wens om voor Barcelona te spelen maakt het veel makkelijker om iemand binnen te halen. Hij is afkomstig van een grote club en we zijn blij met zijn komst.'

Christensen beaamde dat een droom voor hem uitkomt met zijn overstap naar Barcelona. 'Ik ben heel trots. Dit is een droom die ik al heel lang koester. Ik ben de president, de vicepresident, Mateu Alemany en Jordi Cruijff dankbaar. Ik zie ernaar om de fans gedag te zeggen in het stadion. Ik kan niet wachten om te beginnen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.