Joaquín dolt met Haaland: 'Er is geen plek voor hem bij Real Betis'

Reacties
Joaquín dolt met Haaland: 'Er is geen plek voor hem bij Real Betis'
© Instagram Joaquín
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Erling Haaland tekende deze maand een megacontract bij Manchester City. De Noorse aanvaller had met Barcelona en Real Madrid ook twee opties in Spanje, maar Real Betis zat niet te wachten op zijn komst.

Dat grapte Joaquín, die Haaland op vakantie in Marbella tegen het lijf liep. De veertigjarige aanvaller bracht tijd door met zijn collega van City en de twee leken het naar hun zin te hebben. 'Haaland zegt dat hij naar Betis wil, maar ik heb gezegd dat er geen plaats voor hem is', lacht Joaquín.

Haaland leek het dolletje van de Spanjaard wel te kunnen waarderen. De bijna 22-jarige spits maakte deze zomer de overstap van Borussia Dortmund naar de Engelse landskampioen, waar hij een astronomisch salaris gaat opstrijken. En Real Betis? Dat kan nog een jaartje genieten van de kunsten van Joaquín.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.