Jarige Haaland ziet plannen voor City-debuut in water vallen

Reacties

Het verwachte debuut van Erling Haaland voor Manchester City laat iets langer op zich wachten. Zonder de Noorse spits rekende de Premier League-club af met Club América.

Jarige Haaland ziet plannen voor City-debuut in water vallen
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 1
América
América

De jarige Haaland bleef bij het eerste oefenduel van Manchester City in de tournee door Amerika aan de kant. De absentie van de Noorse spits was niet meer dan uit voorzorg, zo vertelde Pep Guardiola. 'De volgende wedstrijd is hij er wel bij', verwees de manager naar het oefenduel van zaterdag tegen Bayern München. 'Hij had wat pijntjes en probleempjes. We zullen het zien. Hij had pas twee keer getraind en we wilden geen risico's lopen. Het seizoen is nog lang.'

Manchester City was in Houston ook zonder Haaland te sterk voor Club América. Kevin De Bruyne was de gevierde man met twee goals, die te veel van het goede waren voor de Mexicaanse club.

Zaterdag wacht in Green Bay de volgende test voor Man City. Bayern München is dan de tegenstander van The Citizens, die dan zullen aantreden met Haaland. De van Borussia Dortmund overgenomen spits kan niet wachten op zijn eerste minuten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer E. Haaland
Meer over E. Haaland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.