Janssen ziet belangrijkste concurrent voor topscorerstitel nog vertrekken

Reacties

Racing Genk, de koploper van België, is in de slotfase van de transferwindow zijn beste speler kwijtgeraakt. Paul Onuachu vervolgt zijn loopbaan in de Premier League, bij Southampton.

Janssen ziet belangrijkste concurrent voor topscorerstitel nog vertrekken
© Pro Shots

Onuachu is momenteel de topscorer van de Belgische competitie, met zestien doelpunten uit negentien wedstrijden. Genk zat dan ook niet te wachten op een transfer, maar Onuachu maakte duidelijk dat hij zijn droom om naar de Premier League te gaan werkelijkheid wilde maken. Southampton betaalt achttien miljoen euro, plus drie miljoen aan mogelijke bonussen.

Het vertrek van Onuachu biedt ook nieuwe kansen voor Vincent Janssen. De spits van Antwerp FC staat tweede op de Belgische topscorerslijst, met veertien goals achter zijn naam, maar is nu dus zijn belangrijkste concurrent voor de topscorerstitel kwijtgeraakt.

Southampton hoopt dat Onuachu ook in Engeland de weg naar het doel goed weet te vinden. The Saints staan momenteel laatste in de Premier League, maar de achterstand op nummer veertien Leicester City bedraagt maar drie punten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.