Janssen ziet belangrijkste concurrent voor topscorerstitel mogelijk nog vertrekken

Reacties

Southampton zet alles op alles om Paul Onuachu van Racing Genk naar de Premier League te halen. Vincent Janssen zal de ontwikkelingen ongetwijfeld met belangstelling in de gaten houden.

Janssen ziet belangrijkste concurrent voor topscorerstitel mogelijk nog vertrekken
© Pro Shots

Onuachu is momenteel de topscorer van de Belgische competitie, met zestien doelpunten uit negentien wedstrijden. Mede dankzij de scoringsdrift van de Nigeriaan staat Genk bovenaan in de Jupiler Pro League. Janssen, spits van Antwerp FC, staat tweede op de Belgische topscorerslijst. Hij heeft tot dusver veertien keer weten te scoren in dit seizoen.

Mocht Southampton erin slagen om Onuachu op Deadline Day nog binnen te halen, betekent dit dat Janssen een belangrijke concurrent in de strijd om de topscorerstitel kwijtraakt.

Volgens Het Laatste Nieuws valt het maar wel te bezien of Genk zijn topscorer nog zal laten gaan. Engelse media stellen ook dat Southampton nog andere kandidaten heeft, maar dat Onuachu (die vorig jaar nog werd gekozen tot beste speler van de Belgische competitie) de topkandidaat is. De speler zelf wil dolgraag naar de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.