Janssen wijst na blamage Utrecht naar 'onvoorstelbaar' misverstand

Willem Janssen heeft geen goed woord over voor de vertoning van FC Utrecht. Door een verrassende nederlaag bij NAC Breda zit het toernooi om de TOTO KNVB-beker er al op voor de Domstedelingen.

NAC Breda
NAC Breda
3 - 2
FC Utrecht
FC Utrecht

FC Utrecht was dinsdag in de eerste helft oppermachtig in het Rat Verlegh Stadion. Het enige wat de bezoekers zich konden verwijten, was dat de teller op een doelpunt bleef steken. Dat kwam Janssen en zijn ploeggenoten na rust duur te staan. 'Onbegrijpelijk wat hier vanavond is gebeurd', brieste de routinier voor de camera van ESPN.

'De eerste helft is er niks aan de hand. Je staat met 0-1 voor, hebt niks te duchten van ze. In de tweede helft krijgen we drie ballen op goal. Drie goals. Als je kijkt bij de 2-1... Wij komen door en als iemand de bal laat lopen, dan heeft de volgende hem zo voor het intikken. Daarna breken zij uit en staan zij met 2-1 voor. Dat is onvoorstelbaar.'

Woede
Daarmee doelde Janssen op de enorme mogelijkheid voor Sander van de Streek. De invaller leek de bal eenvoudig binnen te kunnen schuiven, maar uitgerekend ploeggenoot Adrián Dalmau ontnam hem die kans. Van de Streek ontstak vervolgens in woede en riep duidelijk hoorbaar 'you fucked up that goal'. Dalmau speelde voor rust ook al een ongelukkige rol door een penalty te missen.