Janssen verrast met schitterende vrije trap bij Antwerp

Vincent Janssen heeft donderdagavond op prachtige wijze de score geopend namens Antwerp FC in het duel met Union Sint-Gillis. De Oranje-international scoorde vroeg in de tweede helft uit een directe vrije trap.

Antwerp
Antwerp
ns
1 - 0
Union Sint-Gillis

Antwerp had de heenwedstrijd in Brussel met 1-0 verloren en had dus wat recht te zetten in eigen huis. Elf minuten na rust maakte Janssen de bevrijdende openingstreffer. Hij legde aan voor een vrije trap van een meter of twintig.

In plaats van de bal over de muur in de korte hoek te krullen, koos Janssen voor de verre bovenhoek. Hij plaatste de bal met links schitterend in de bovenhoek. Antwerp en Union zijn zo weer helemaal in evenwicht in de halve finale van de Beker van België. De wedstrijd op De Bosuil is nog bezig.