Janssen: 'Lekker dat ik hem eindelijk binnen heb'

Reacties

Zijn eerste Premier League-goal voelt voor Vincent Janssen als een bevrijding. De Nederlander was zaterdagmiddag uiterst waardevol voor Tottenham Hotspur door in zijn tiende competitiewedstrijd te scoren tegen Leicester City (1-1).

Janssen: 'Lekker dat ik hem eindelijk binnen heb'

Janssen kende geen twijfel nadat hij zelf een strafschop had versierd. Gretig greep de van AZ overgekomen spits de bal en hij liet doelman Kasper Schmeichel kansloos met een hard schot. 'Lekker dat ik hem eindelijk binnen heb', reageerde de Tottenham-spits tegenover Ziggo Sport.

Tegen Leicester kreeg Janssen van manager Mauricio Pochettino wederom het vertrouwen in de basis. Ondanks het feit dat doelpunten in de competitie lang uitbleven, steunde de Argentijn zijn aankoop de laatste weken al openlijk door hem te prijzen voor zijn spel. 'Hij geeft mij vertrouwen en daar ben ik heel blij mee. Hij zegt tegen me dat ik rustig kan wennen aan het niveau. Natuurlijk moet ik er staan, maar ik krijg de tijd. Ik wil gewoon op deze weg doorgaan', aldus Janssen.

In de tweede helft had de Oranje-international, die in het League Cup-toernooi al twee strafschoppen benutte, nog kansen op een tweede goal. Het mocht niet zo zijn. 'Ik had een beetje pech. Een vrije trap ging net naast.'

Pochettino
Niet alleen Janssen liet zijn blijdschap over de 1-0 na afloop blijken. Ook Pochettino deelde in de vreugde: 'Ik ben erg blij voor Janssen. Al vanaf zijn eerste dag boekt hij steeds maar weer vooruitgang. Dit is belangrijk voor zijn vertrouwen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.