Janssen kan na langverwachte rentree rol spelen in titelstrijd

Reacties

Vincent Janssen heeft maandag eindelijk zijn rentree gemaakt bij Fenerbahçe. De spits is hersteld van een slepende voetblessure en deed als invaller mee in het Süper Lig-duel met Antalyaspor (4-1 zege).

Janssen kan na langverwachte rentree rol spelen in titelstrijd

Janssen speelde op 8 december 2017 zijn laatste competitiewedstrijd voor Fenerbahçe. De zeventienvoudig international kampte daarna met een blessure aan een sesambotje onder zijn voet. Een kleine twee weken terug hervatte hij de groepstraining.

De 23-jarige aanvaller zat al twee keer eerder bij de wedstrijdselectie, maar maakte maandag pas zijn eerste meters in een duel. In minuut 72 kwam Janssen in het veld voor Roberto Soldado, die de 2-0 op het scorebord had gezet voor Fener. Daarvoor had Aatif Chahechouhe de score geopend, ook Giuliano was trefzeker voor Fener. Namens Antalyaspor scoorde Souleymane Doukara, maar het slotakkoord was voor Fener-middenvelder Mathieu Valbuena.

Door de driepunter blijft Fenerbahçe in het spoor van de concurrentie in de zinderende titelstrijd. Galatasaray (63 punten), Besiktas (62), Istanbul Basaksehir (62) en Fener (60) zijn allen nog in de race voor het Turkse kampioenschap met nog vier wedstrijden op het programma. Komende zondag gaat het Besiktas van Ryan Babel en Jeremain Lens op bezoek bij koploper Galatasaray.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.