Janssen hoopt op rol in titelstrijd: 'Ik voel me erg goed'

Reacties

Vincent Janssen is blij dat hij eindelijk weer eens trefzeker was namens Fenerbahçe. Als invaller zorgde hij zaterdagavond voor het slotakkoord tijdens het bezoek aan Kasimpasa (1-4).

Janssen hoopt op rol in titelstrijd: 'Ik voel me erg goed'

'We hadden het in eerste instantie erg moeilijk, maar uiteindelijk slaagden we erin de wedstrijd naar ons toe te trekken', reageerde de van Tottenham Hotspur gehuurde spits na de wedstrijd. 'Het was natuurlijk erg belangrijk voor mij om te scoren. Nu hoop ik de rest van dit seizoen fit te blijven. Ik hoop een rol te spelen in de titelstrijd. Ik voel me erg goed op dit moment.'

Janssen stond lang aan de kant met een enkelblessure. Vorige week maakte hij voor het eerst sinds december weer speelminuten. In zijn tweede wedstrijd na zijn rentree was hij voor het eerst sinds september weer trefzeker in de Süper Lig. Daarin heeft Fenerbahçe nu net als Galatasaray 63 punten, maar de koploper heeft een duel minder gespeeld. Dat geldt ook voor nummer drie Besiktas en nummer vier Istanbul Başakşehir, die dit seizoen nog vier keer in actie komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.