Janse na reis door Europa op proef bij VVV

Reacties

VVV-Venlo geeft Jens Janse (31) deze week de kans een contract af te dwingen. De clubloze verdediger, die als jeugdspeler al verbonden was aan de club, deed zelf een verzoek om mee te mogen trainen.

Janse na reis door Europa op proef bij VVV

De oud-speler van Willem II en NAC Breda was de laatste jaren actief in Spanje (Córdoba), Italië (Ternana), Georgië (Dinamo Tbilisi) en Engeland (Leyton Orient). VVV ziet in hem een mogelijke versterking, zeker ook omdat Janse buiten beide backposities ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan.

VVV had voor die plek al wekenlang de Ghanees Hans Sarpei (18) op het oog, maar de komst van het talent van VfB Stuttgart is gestrand op het verkrijgen van een werkvergunning. De middenvelder beschikt niet over een Europees paspoort.

De Venlose club heeft goede hoop op de komst op huurbasis van Mink Peeters (19), ex-Ajacied en vleugelaanvaller uit de jeugd van Real Madrid. Proefspeler Norichio Nieveld (28) zag zelf af van een overgang naar VVV. De verdediger bedankte voor de rol als stand-in die hem was voorgespiegeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.