Jans ongewis over meespelen Marcellis en Becker tegen Roda

Reacties

PEC Zwolle-trainer Ron Jans leeft nog in onzekerheid over de beschikbaarheid van Dirk Marcellis en Sheraldo Becker. Beiden zijn een twijfelgeval voor het uitduel met Roda JC Kerkrade.

Jans ongewis over meespelen Marcellis en Becker tegen Roda

Jans moet puzzelen voor zijn basisploeg van zaterdag, ook omdat aanvoerder Bram van Polen door een schorsing veroordeeld is tot een rol als tribuneklant. Of Marcellis en Becker van de partij zijn in Kerkrade is de vraag.

De verdediger is op de weg terug van een hamstringblessure, terwijl de aanvaller kampt met de naweeën van een bovenbeenkwetsuur. 'Dirk is iets verder dan Sheraldo. Maar het is afwachten of ze zaterdag erbij kunnen zijn', aldus Jans tegen Voetbal International.

Het duel van zaterdag is er een tussen de nummer dertien (Roda) en zeven (PEC) van de Eredivisie. 'Roda heeft een smalle selectie, maar is tot nu toe lastig te verslaan', meent de trainer van PEC, dat de laatste vier competitieduels maar één punt pakte. 'Wij zijn op zoek naar een overwinning en willen buitenshuis sowieso veel meer punten halen dan vorig seizoen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.