Jans met PEC op jacht naar omslagpunt tegen Utrecht

Reacties

PEC Zwolle staat met één punt uit de eerste vier competitiewedstrijden onderaan in de Eredivisie. De Zwolse formatie gaat zaterdag tegen FC Utrecht op jacht naar de eerste zege.

Jans met PEC op jacht naar omslagpunt tegen Utrecht

'We zijn op zoek naar het omslagpunt', vertelt trainer Ron Jans op de clubsite. 'Dat je wint en weer naar boven kan kijken.' PEC pakte bij de start van het seizoen een punt bij NEC, maar ging daarna onderuit tegen Sparta Rotterdam, PSV en SC Heerenveen.

Utrecht heeft een punt meer dan PEC, maar Jans verwacht een gelijkwaardige wedstrijd. 'Zij hebben ook nog niet gewonnen, maar ze hebben over vier duels wel beter gespeeld dan wij.'

Holla
Jans verwelkomde deze week Danny Holla bij PEC. Het contract van de middenvelder bij het Engelse Brighton & Hove Albion werd ontbonden en de Zwollenaren sloegen toe. 'Het seizoen van Rick is gewoon voorbij', zegt Jans. 'Als je kijkt naar verdedigende middenvelders was Wout Brama de enige. Ik ken Danny en zijn kwaliteiten. Die kunnen we goed gebruiken.'

De 28-jarige middenvelder kwam in 2007 als huurling van FC Groningen al uit voor de club uit Zwolle. 'Ik heb de opties naast elkaar gelegd en dit was de beste. Ik ken de club en de trainer al. Dat heeft de doorslag gegeven', laat Holla weten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.