Jans keert bij eerste liefde PEC Zwolle terug als trainer

PEC Zwolle heeft een opvolger gevonden voor de vertrekkende Art Langeler. Ron Jans keert terug in zijn geboortestad als trainer van de Eredivisionist.

Jans keert bij eerste liefde PEC Zwolle terug als trainer

Jans en PEC Zwolle hebben afgelopen weekeinde een akkoord bereikt over een contract, waarvan maandagmiddag tijdens een persconferentie de duur bekend wordt. De 54-jarige trainer tekent een meerjarige verbintenis

Jans zit sinds oktober zonder club nadat zijn eerste buitenlandse avontuur bij Standard Luik was uitgelopen op een teleurstelling. Hij heeft zich al eerder positief uitgelaten over een terugkeer bij PEC Zwolle, waar hij zijn carrière als speler begon.

'Met de begroting van acht miljoen euro staan ze nu nog onderin. Maar je moet kijken waar de club vandaan komt en naar toe kan', vertelde Jans begin maart over de potentie van PEC Zwolle.

Jans neemt de plaats in van Langeler, die na dit seizoen vertrekt bij PEC Zwolle en mogelijk aan de slag gaat als hoofd opleidingen bij PSV. De eerste contacten tussen Langeler en de Eindhovense club zijn gelegd.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen