Jamaica opent deur voor Greenwood: 'We willen het beste talent'

Reacties

Mason Greenwood zou zijn carrière als international nieuw leven in kunnen blazen. Bondscoach Heimir Hallgrimsson van Jamaica zet de deur wagenwijd voor hem open.

Jamaica opent deur voor Greenwood: 'We willen het beste talent'
© Pro Shots

Greenwood heeft een zeer onrustige periode achter de rug en was bij Manchester United niet meer welkom. Hij speelt inmiddels in Spanje bij Getafe en zou zich als international bij Jamaica kunnen melden, omdat Greenwood een dubbel paspoort heeft. Zijn carrière bij de Engelse nationale ploeg is onzeker.

'We willen graag het beste talent in ons team hebben. Als hij zijn oude conditie en niveau terugkrijgt, dan heeft hij absoluut het niveau om Jamaica te kunnen helpen', vertelt Hallgrimsson aan lokale media.

Greenwood was afgelopen weekeinde trefzeker
Greenwood (22) maakte afgelopen weekeinde tegen Celta de Vigo zijn eerste officiële doelpunt sinds januari 2022.

In die maand werd Greenwood door de politie gearresteerd wegens verdenking van mishandeling en verkrachting. De zaak hing een jaar lang als een pak donkere wolken boven zijn loopbaan. In februari van 2023 werden alle beschuldigingen ineens ingetrokken. Manchester United besloot Greenwood niet direct weer terug bij de selectie te halen, maar eerst zelf een onderzoek in te stellen. Later werd hij verhuurd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.