Jaliens biedt Van 't Schip nieuwe hoop

Reacties

Melbourne City mag nog hoop koesteren op een plaats in de Australische play-offs. Kew Jaliens zette de ploeg van trainer John van 't Schip tegen Newcastle Jets op juiste spoor (4-0).

Jaliens biedt Van 't Schip nieuwe hoop

Van 't Schip ligt onder vuur omdat Melbourne City na teleurstellende resultaten de play-offs om de Australische titel dreigt mis te lopen. Dankzij de 4-0 zege op Newcastle Jets is de gewenste positie bij de eerste zes weer bemachtigd, al heeft nummer zeven Brisbane Roar nog twee duels achter de hand om de achterstand van twee punten goed te maken.  

Jaliens brak in de achttiende minuut de ban voor Melbourne City. Na een vrije trap van Aaron Mooy opende hij met een volley de score. Het bleek de voorbode van een ruime 4-0 overwinning.

Voor Van 't Schip was die treffer ook een bevestiging. 'Kew is bij standaardsituaties een sleutelfiguur, zowel defensief als aanvallend', aldus de trainer. Dat Jaliens zijn bijdrage leverde aan het succes tegen Newcastle Jets was saillant. Juist die club had de oud-international in januari van de hand gedaan na een conflict.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.