Jahanbakhsh met Feyenoord mee naar Rome

Reacties

Alireza Jahanbakhsh maakt deel uit van de selectie van Feyenoord voor de Europa League-return bij AS Roma. De buitenspeler uit Iran miste door een blessure zowel de heenwedstrijd met de Romeinen (1-1) als het Eredivisie-duel met RKC Waalwijk (1-0).

Jahanbakhsh met Feyenoord mee naar Rome
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
ns
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Trainer Arne Slot heeft 23 spelers geselecteerd. Onder hen ook Lutsharel Geertruida en Quinten Timber, die de eerste confrontatie met AS Roma misten, maar terugkeerden tegen RKC Waalwijk.

Feyenoord trainde woensdagochtend op het eigen trainingscomplex en vliegt in de loop van de dag naar Rome. Het duel in Stadio Olimpico begint donderdag om 21.00 uur. De winnaar gaat vrijdagmiddag de koker in voor de loting van de achtste finales.

De wedstrijdselectie van Feyenoord:
Timon Wellenreuther, Kostas Lamprou, Mikki van Sas, Bart Nieuwkoop, Thomas Beelen, Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman, Ramiz Zerrouki, Alireza Jahanbakhsh, Quinten Timber, Ayase Ueda, Calvin Stengs, Igor Paixão, Marcos Lopez, Luka Ivanusec, Yankuba Minteh, Mats Wieffer, Leo Sauer, Givairo Read, Antoni Milambo, Santiago Giménez, Ondrej Lingr en Dávid Hancko.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.