Jahanbakhsh loopt uit zijn contract bij Feyenoord maar denkt niet aan toekomst

Reacties

Alireza Jahanbakhsh weet nog niet zeker waar hij volgend seizoen gaat spelen. De aanvaller van Feyenoord is in het bezit van een aflopend contract, maar wil zich vooral focussen op de rest van dit seizoen in Rotterdam. 

Jahanbakhsh loopt uit zijn contract bij Feyenoord maar denkt niet aan toekomst
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
ns
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Jahanbakhsh heeft vooralsnog niet gesproken met de Rotterdamse club, die een optie heeft om het contract met een jaar te verlengen. 'Het enige waar ik over nadenk, is dat ik graag wil genieten van mijn tijd bij Feyenoord. Ik ben iedere dag bezig met de jongens, met de hele ploeg. We hebben nog veel wedstrijden te spelen. We zullen zien wat er aan het einde van het seizoen gebeurt', verklaart de Iraniër tijdens de persconferentie.

Een van die vele wedstrijden is natuurlijk de return van de tussenronde in de Europa League. Feyenoord wil tegen AS Roma eindelijk eens afrekenen met zijn angstgegner. 'We zijn hier inderdaad vaker geweest. Er is veel veranderd bij Roma. Een nieuwe trainer en een nieuwe manier van spelen', analyseert Jahanbakhsh.

'Vorig jaar speelden ze heel verdedigend, gaven ze bijna niets weg. Nu spelen ze met vier achterin en proberen ze goed op te bouwen. Uiteindelijk is Roma altijd een lastige ploeg. Ze doen het altijd goed thuis in Europa. De sfeer zal hetzelfde zijn als de vorige keren, maar de manier van voetballen is heel anders.'

De buitenspeler was een lange tijd weg uit Rotterdam, omdat hij voor Iran uitkwam op de Azië Cup. 'Ik probeerde elke wedstrijd wel te kijken. Ik ben echt blij hoe het ging met het team. Veel wedstrijden gewonnen, door in de beker. Maar ik ben ook heel blij om weer terug te zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Meer Jahanbakhsh
Meer over Jahanbakhsh
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.