Jahanbakhsh houdt eer traditionele topdrie hoog

Reacties

Ajax en PSV ontbreken in het eerste VI Elftal van de Week na het WK. Feyenoord, dat ook morste, heeft wel een vertegenwoordiger.

Jahanbakhsh houdt eer traditionele topdrie hoog
© Pro Shots

Alireza Jahanbakhsh behoedde Feyenoord tegen FC Utrecht voor meer schade. Maar het was niet alleen zijn treffer waarmee hij zondag overtuigde. Zijn totale optreden als redder in nood werd beoordeeld met een 8. Alleen Speler van de Week Jasper Cillessen (NEC) kreeg voor zijn optreden hetzelfde hoge cijfer.

Van de clubs uit het linkerrijtje kwam alleen FC Twente de eerste speelronde van 2023 schadevrij door. De uitverkiezing van Robin Pröpper en Michal Sadílek brengt het succes van de Tukkers tot uitdrukking.

FC Volendam, dat een zeer welkome zege op concurrent SC Cambuur boekte, is ook met twee spelers vertegenwoordigd: Xavier Mbuyamba en Robert Mühren. Go Ahead Eagles (Bas Kuipers en Enrick Llansana) en Excelsior (Redouan El Yaakoubi en Marouan Azarakan) zijn ook goed vertegenwoordigd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.