Ivanusec nu al gek op De Kuip: 'Ik kan nog veel beter'

Reacties

Luka Ivanusec is na zijn eerste thuiswedstrijd voor Feyenoord door het publiek direct uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd. De Kroaat genoot tegen SC Heerenveen in De Kuip, net als Mats Wieffer.

Ivanusec nu al gek op De Kuip: 'Ik kan nog veel beter'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
6 - 1
sc Heerenveen
sc Heerenveen

Ivanusec bedankte de verslaggever van ESPN vriendelijk voor de complimenten bij de start van het interview. Hij had niet alleen in de twaalfde minuut de score geopend, hij was ook opgevallen met zijn handige steekpassjes. De 24-jarige linksbuiten keek kritisch naar zijn eigen spel toen hem werd voorgelegd dat hij het er allemaal wel heel simpel laat uitzien. 'Ik voel dat ik nog veel meer kan. Ik kan nog veel beter. Als ik nog wat relaxter word, dan zal het nog beter gaan', waren de veelbelovende woorden van de aanwinst. Ivanusec voegde daaraan toe dat hij van Slot de opdracht had gekregen om vaker diep te gaan, iets waar hij nog aan moet werken.

In De Kuip is Ivanusec na zijn langverwachte transfer met veel enthousiasme ontvangen door de Feyenoord-aanhang. Het enthousiasme is wederzijds, zo liet de publiekslieveling in wording blijken. 'De sfeer was perfect en ik weet dat het dinsdag weer zo zal zijn', blikte hij alvast vooruit op de Champions League-wedstrijd tegen Celtic. 'Ik ben nu al gek op de sfeer hier.'

Echt heel goed
Wieffer keek na de 6-1 tegen Heerenveen ook al vooruit naar de start van de Champions League. 'Dit geeft wel even vertrouwen, zeker', luidde de conclusie van de Oranje-international met het oog op het duel van dinsdagavond. De 23-jarige middenvelder had genoten van de sterke start van Feyenoord, dat drie keer scoorde in de eerste twintig minuten, maar baalde van het verslappen in de fase daarna. 'Je merkt bij ons wel vaak dat als we snel op voorsprong komen, dat we de touwtjes laten vieren. We zetten geen druk meer en zij kwamen er wat meer doorheen', vertelde Wieffer.

Desondanks was er veel tevredenheid bij de man die zelf op aangeven van Santiago Giménez voor de 2-0 had gezorgd. Wieffer: 'Het was 6-1 en het had misschien nog wel meer kunnen zijn. In die eerste 25 minuten waren we echt heel goed.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.