Italiaanse speculaties over toekomst De Vrij bij Inter houden aan

Reacties

Stefan de Vrij strijdt woensdagavond met Internazionale om de Coppa Italia, de vraag is of de Oranje-international ook volgend seizoen nog in Milaan speelt. De speculaties over een transfer van de dertigjarige verdediger houden namelijk aan.

Italiaanse speculaties over toekomst De Vrij bij Inter houden aan
© Pro Shots
Juventus
Juventus
nv
2 - 4
Internazionale
Internazionale

De Vrij is al meerdere malen gelinkt aan een transfer naar de Premier League, waar met name Antonio Conte (ex-Inter) hem graag naar Tottenham Hotspur ziet komen. Omdat Inter opnieuw genoodzaakt is belangrijke spelers te verkopen om de begroting sluitend te krijgen, verwachten Italiaanse media dat de ex-Feyenoorder bezig is aan zijn laatste maanden in het Stadio Giuseppe Meazza.

Dat De Vrij zijn in 2023 aflopende contract nog altijd niet heeft verlengd, heeft daar alles mee te maken. Nu is er volgens La Gazzetta dello Sport toch een doorbraak in de gesprekken tussen Inter en zijn Nederlandse defensieleider. De Vrij zou zijn verbintenis toch verlengen, maar niet per se om langer te blijven. De roze sportkrant stelt dat de club op die manier meer voor hem kan vragen op de transfermarkt.

De contractverlenging zou vooral in de maak zijn om te voorkomen dat De Vrij voor een spotprijsje de deur uitloopt. In ruil voor het zetten van zijn handtekening, zou de 55-voudig international van de clubleiding de belofte krijgen dat hij voor 20 à 25 miljoen euro mag vertrekken. De Premier League lijkt in dat geval de meest waarschijnlijke bestemming van De Vrij, die in 2018 transfervrij overkwam van Lazio.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer S. de Vrij
Meer over S. de Vrij
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.